uitleg praktijk - Rijschool V.V.Z.

RIJSCHOOL V.V.Z.
Vlot, Veilig & Zelfstandig
SINDS 2004
"Investeer in rijlessen, niet in examens."
Vlot, Veilig & Zelfstandig
Rijschool V.V.Z.
SINDS 2004
Rijschool V.V.Z.
Vlot, Veilig & Zelfstandig
SINDS 2004
"Investeer in rijlessen, niet in examens."
RIJSCHOOL V.V.Z.
Vlot, Veilig & Zelfstandig
SINDS 2004
Rijschool V.V.Z.
Ga naar de inhoud
Uitleg praktijk

Bij rijschool V.V.Z. krijgt u een vol uur (60 minuten) les in een rookvrije auto.
Vanaf 16,5 mag je al starten met je rijopleiding. Informatie en voorwaarden vind je op 2toDrive .

U wordt thuis opgehaald waarna u de gehele les de volledige aandacht van de instructeur krijgt. Daarna brengt u zichzelf weer lekker thuis. De volgende kandidaat hoeft u niet op te halen, dit in tegenstelling tot vele andere rijscholen. Dit heeft als voordeel dat we de gehele les alle aandacht kunnen besteden aan het verkrijgen van het roze pasje. U verliest dus geen onnodige (les-)tijd door als taxi van de ene naar de andere kandidaat te rijden. De gemiddelde opleidingsduur ligt rond de 40 lesuren.

Wij bereiden u volledig voor op de TussenTijdse Toets (T.T.T.). Op ongeveer tweederde van uw rijopleiding zal deze toets plaatsvinden.
Deze toets wordt afgenomen door het CBR en zorgt voor een perfecte voorbereiding tot het examen.

In het laatste gedeelte van de rijopleiding gaan we volledig toewerken naar het examen. Er wachten u geen verrassingen !

U hoeft alleen maar even in te loggen op 'Mijn CBR.nl' om uw (verplichte) gezondheidsverklaring in te vullen en om rijschool V.V.Z. te machtigen om het examen te mogen aanvragen. Ons rijschoolnummer is : 2832U8.

Aanvragen begeleiderspas (16,5 jaar)
Als je meedoet aan 2toDrive en je rijbewijs wilt aanvragen, heb je een begeleiderspas nodig. Deze pas mag je aanvragen vanaf 16,5 jaar. De kosten voor de aanvraag van de pas bedragen € 25,00.


En wilt u als ouder, broer, zus, vriend of vriendin een keer op de achterbank meerijden tijdens een rijles dan bent u van natuurlijk van harte welkom in onze lesauto.

Daarnaast legt onze dashcam regelmatig bijzondere verkeerssituaties vast die we vervolgens op facebook plaatsen.

Terug naar de inhoud